Produkter

Trallebænk

Fra: 699,00 DKK

✅ Alle vores produkter er unikke
✅ Levering til hele Danmark
✅ Betal med MobilePay

Ryd
Varekategorier: ,

Beskrivelse

Alle vores produkter er unikke og derfor kan der forekomme nuanceforskelle.
Bredde: 37 cm – Højde: 47 cm.

Da trallerne kommer fra byggepladser, kan der forekomme maler- og cementrester.

Leveringstiden er 2-3 uger.

OBS – Vores produkter er unikke og produceres af rustikke genbrugstraller, der slibes groft, men må forventes at fremstå rå og med en god portion patina. Der vil derfor stadig forekomme rå kanter og overflader på produktet for at bevare træets naturlige charme. Man kan eventuelt selv efterslibe produktet med korn 120 sandpapir, hvis der ønskes en helt glat finish.

En trallebænk fra Kabeltromlen er meget mere end bare en bænk af genbrugstræ. En bænk af træ fra os er helt unik og ikke mindst meget rustik. Vi laver din bænk af traller af rigtig god kvalitet, og vi sørger for, at der ikke er to bænke der ligner hinanden. Dette gør vi blandt andet ved at give dig en rustik træbænk med rå overflade og masser af naturlig charme. Du kan selvfølgelig vælge selv at efterslibe produktet, hvis du ikke er fan af de rå kanter og eventuelt ønsker en helt glat og perfekt finish.

En bænk i genbrugstræ kan bruges til mange forskellige ting. Det kan eksempelvis være, at du vil bruge din nye bænk til sko, eller som en bænk til haven. Vores trellebænk kan nemlig også bruges som bænk udendørs. Du kan her på siden se, hvordan andre har valgt at bruge deres trællebænk i indretningen. Vi har nemlig samlet en række billeder af bænke i træ, så du kan se, hvordan du evt. Kan bruge en lille trallebænk til at indrette hjemme hos dig eller i din have.

Klassisk trallebænk

Denne bænk af genbrugstræ kan som sagt både bruges som bænk udendørs, og du finder også mange som bruger bænke indendørs. En klassisk trallebænk som den vi laver er selvfølgelig en bænk lavet af genbrugstræ. Vi bruger nemlig udelukkende genbrugstraller, som ofte kommer fra byggepladser. Derfor kan der også ofte forekomme maler- eller cementrester på trallebænken. Dette er dog – synes vi – bare med til at gøre din nye trallebænk helt unik, så du ved, at der ikke er andre, der har en bænk af tralle, der ser ud som din.

Den klassiske trallebænk kan bruges ude som inde til at skabe en indbydende oase på terrassen, altanen, i entreen eller måske endda i din stue. En rustik træ bænk kan tilføje et råt look til dit hjem. 

Den klassiske trallebænk er grovslebet og udført i brugte, rustikke traller. 

Der medfølger skråstivere, hvis du vælger længde 160 cm. eller større.

Trallebænk til haven og terassen

En tralle er et godt alternativ til en billig havebænk. En trællebænk behøver ikke at være en dyr fornøjelse, for prisen for en lille trallebænk starter nemlig allerede ved 699 kr. Du kan selvfølgelig også selv vælge at købe billige traller og lave en trælle bænk selv, men vi sørger altså for, at din træ bænk altid leveres som et unikum og i højeste kvalitet. 

En trallebænk fra Kabeltromlen kan holde til al slags vind og vejr, og er derfor det perfekte valg til en bænk udenfor. En tralle bænk går nemlig rigtig godt til haven eller terrassen, da den har et rustikt look, som passer rigtig godt til udendørs indretning. 

Der er rigtig mange, som for tiden indretter deres hjem, haver eller terrasser med eksempelvis bænk af paller eller generelt bænke i træ. Det er nemlig blevet meget populært at anskaffe sig en pallebænk eller en anden slags træ havebænk.

Indret med en trallebænk

Der findes et utal af måder at indrette sit hjem eller sin have med en trallebænk. En bænk i træ kan bruges på mange forskellige måder. For det første kan den bruges som den er, som en helt almindelig bænk af tralle. Men du kan også vælge at bruge den som en skoreol bænk, som altså kan bruges til opbevaring af sko og samtidig en siddeplads, til når man tager skoene på. Leder du efter en skoreol med bænk er en trallebænk altså et oplagt valg. 

En smal bænk kan bruges til at indrette entré eller som siddepladser til spisebordet, hvis man ikke har så meget plads. Du kan desuden vælge at gøre din trallebænk endnu mere personlig ved at male den, så du for eksempel får en sort trallebænk, som passer endnu bedre ind i din indretning.

2 anmeldelser af Trallebænk

  1. Kabeltromlen

    Service langt ud over det forventelige

    Virkelig god service! Jeg skrev på messenger og fik svar med det samme. Vi fik lavet en super god aftale og det hele var så nemt og perfekt ved afhentning.
    5 stjerner og de varmeste anbefalinger til hjælpsomme Palle herfra.

  2. Kabeltromlen

    Flotteste Trallebænk jeg har set!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *