Nye og Gamle traller

Hør Palle forklare, hvordan nye traller hurtigt patinerer og får det flotte rustikke look, når de står udenfor i vind og vejr. 

Nye traller er lavet ubehandlet fyrretræ, hvilket gør, at de meget hurtigt tager farve og bliver grå/brune af at stå udenfor i det danske vejr. Når solen varmer træet op, trækker det sukkerstofferne ud af træet, hvilket giver det helt unikke vejrbidte udtryk, som rigtig mange forbinder med traller. 

Ved at købe produkter fremstillet af nye traller, får man et møbel, som vil holde i flere år end det af brugte traller, da de nye traller ikke i forvejen har haft en langt og hårdt liv ude på byggepladsen.  

På de nye traller undgår man også, at der stadig sidder diverse maler- og cementrester på trallen. Der kan dog stadig være knaster og små ujævnheder, da træ er et organisk materiale. Så ikke to produkter vil være helt ens. 

Skriv til os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Palle Top
Min passion for genbrugstræ

Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ; men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie.

Der skulle et stort skifte i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For lidt over 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne.

Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler og samtidigt bevare materialernes unikke sjæl og patina. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde.

Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt, så jeg lejede mig ind i et lille værksted, og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med efterspørgslen.

I dag ligger virksomheden i Hasselager lidt udenfor Århus, og jeg sætter stadig ligeså stor pris på min aktive og alsidige hverdag, som da jeg startede firmaet i 2014.

Passionerede hilsner

Palle Top - Stifter af Kabeltromlen