om kabeltromlen

Palle top

Min passion for genbrugstræ

Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ; men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie.

Der skulle et stort skifte i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For lidt over 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne.

Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler og samtidigt bevare materialernes unikke sjæl og patina. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde.

Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt, så jeg lejede mig ind i et lille værksted, og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med efterspørgslen.

I dag ligger virksomheden i Hasselager lidt udenfor Århus, og jeg sætter stadig ligeså stor pris på min aktive og alsidige hverdag, som da jeg startede firmaet i 2014.

Passionerede hilsner

Palle Top

Stifter af Kabeltromlen

Palle top

Min passion for genbrugstræ

Løvens hule

Palle Enggaard Top havde i syv år et “dødssygt” arbejde i en bank - kun på grund af den sikre indkomst.
Læs artikel

Nyt Liv

Vi benytter helt vildt mange materialer til diverse projekter hvert eneste dag, og mange af dem kasseres på trods af god stand. Hvorfor ikke genbruge materialerne til at skabe bæredygtige, rå møbler?
Læs artikel

Historien Bag

“Inden Kabeltromlen var jeg møbelmontør, men jeg har også siddet syv år i Danske Bank. Tal er jeg nogenlunde til, men jeg er stærkt ordblind, og har aldrig rigtig været god til det boglige. Så på den måde, har det været en hel befrielse for mig at få det her sted, så jeg kan bruge mine hænder,”
Læs artikel

Tv2 Øst

Palle er ikke længere alene.
Læs artikel

Wood Supply

Det er blevet trendy at omdanne kabeltromler, europaller og traller fra stilladser til moderne genbrugsmøbler
Læs artikel

Hjemmekontor

Tre gode råd: Sådan indretter du et lækkert og inspirerende hjemmekontor
Læs artikel
Mød os

Vi står bag Kabeltromlen

Stifter og Direktør

Palle Top

Salg og Marketing

Rasmus Elmkvist

Salg og Udvikling

Emil Andreasen

Produktions Chef

Mads Mikkelsen

Produktionsmedarbejder

Mads Stender

Konsulent

Egon Lindtofte

Stylist

Tania Søby
1 af 7
Kontakt os

Send en besked til os