Vi er kabeltromlen

Kabeltromlen genanvender byggematerialer og producerer rustikke og bæredygtige møbler gennem upcycling til en mere bæredygtig fremtid.

Genbrugsmaterialer som fx kabeltromler, stilladser og brønddæksler kan tilføre et autentisk og nordisk look til hjemmet, haven eller forretningen. Alle vores møbler er unikke, hvilket gør, at ikke to er helt ens.

Vores team består af arbejdsomme og engagerede medarbejdere, og vi vægter sammenhold og teamwork, der supplerer hinandens forskellige kompetencer gennem alle led af virksomheden.

Vi producerer og sælger møbler til både indendørs og udendørs brug. Alt lige fra spiseborde, sofaborde, bænke, hylder, reoler, stole eller hvad kunden ellers måtte ønske.

Kun fantasien sætter grænser for træets genanvendelighed. Vi elsker at blive udfordret med nye idéer til at give nyt liv til gammelt træ.

Skriv til os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Palle Top
Min passion for genbrugstræ

Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ; men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie.

Der skulle et stort skifte i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For lidt over 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne.

Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler og samtidigt bevare materialernes unikke sjæl og patina. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde.

Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt, så jeg lejede mig ind i et lille værksted, og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med efterspørgslen.

I dag ligger virksomheden i Hasselager lidt udenfor Århus, og jeg sætter stadig ligeså stor pris på min aktive og alsidige hverdag, som da jeg startede firmaet i 2014.

Passionerede hilsner

Palle Top - Stifter af Kabeltromlen