Produkter

Tralle grillbord

Fra: 1.899,00 DKK

✅ Unikke produkter.

✅ Bæredygtigt design.

✅ Dansk håndværk.

Alle vores produkter er unikke og derfor kan der forekomme nuanceforskelle.
Bredde: 36 cm – Højde: 80 cm.

Ryd

Beskrivelse

Da trallerne kommer fra byggepladser, kan der forekomme maler- og cementrester.

 

Leveringstiden er 1-2 uger.

 

OBS – Vores produkter er unikke og produceres af rustikke genbrugstraller, der slibes groft, men må forventes at fremstå rå og med en god portion patina. Der vil derfor stadig forekomme rå kanter og overflader på produktet for at bevare træets naturlige charme. Man kan eventuelt selv efterslibe produktet med korn 120 sandpapir, hvis der ønskes en helt glat finish.

 

Klodser kan med tiden falde af.

 

Rustikt tralle grillbord

Du kan med et af vores tralle grillborde fuldende den rustikke og nordiske atmosfære, om du ønsker det inde eller ude. Grillbordet giver et stilet udtryk, som skabes af de naturlige traller. Du kan anbringe grillbordet i udestuen eller i køkkenet og med sikkerhed hive et par komplimenter, når du har gæster. Bordet virker perfekt som afsætningsbord, når grillsæsonen er skudt i gang, hvilket giver en mere overskuelig og nem oplevelse, når du griller.

 

Foruden den øverste overflade af grillbordet, er der en ekstra hylde netop under. Hvis bøfferne skal sidde lige i øjet, skal udstyret også, og derfor har du massere af plads, som du kan boltre dig på. Således står du ikke med grillhandske, tang og mad på et ganske lille område, som kan virke uoverskueligt. Grillbordet fungerer også som perfekt camouflage for en eventuel pose kul eller en gasflaske. Du behøves bestemt heller ikke at ramme fitnesscenteret flere gange i ugen, før end du med lethed kan flytte og designe haven efter behag. 

 

Grillbord i træ

Når du griller, skal du kun have fokus på en ting. Nemlig, at kunne servere den perfekte hovedret. Derfor skal omstændighederne og rammer for success være i orden. Jo mere du står og fedter med tang, foliebakke og kul, jo mere fokus tager du fra dine gæster og deres velbefindende. Og hvis du før har følt, at du godt kunne bruge et par ekstra arme, når du står ved grillen, bebrejder vi dig ikke. Derfor kan du med rette, rette blikket mod vores grillbord i træ, som du ikke skal være bange for at stille varme bakker eller andet varmt på. Bordet måler:

 

B: 36 cm.

H: 80 cm.

 

Dermed har du en fornuftig flade, hvor du ikke skal bekymre dig om, at dine grillredskaber laver mærker eller brænder igennem bordet. Bordet kræver en smule vedligeholdelse, da det er lavet af træ, men hæft dig ved, at du tilegner dig bord, som holder langt ud i fremtiden, hvis du passer og plejer det i ny og næ.

 

Yderligere information

Type traller

Nye traller (længere levetid), Brugte patineret traller, Sort transparent