Hos Kabeltromlen har vi et bredt udvalg af plantekasser af træ og plantekasser på hjul. En plantekasse bruges til blomster, krydderurter eller andre planter. Planterkasser er meget populærere da de fungerer lidt ligesom en lille urtehave eller et bed. De Plantekasser som vi producere hos Kabeltromlen af træ er lavede af traller og har hjul monteret så de er nemme flytte. Der medfølger planteindsatser til alle vores plantekasser på hjul så det eneste du skal skaffe, er jord og planter. I plantekassens baljer er det muligt at lave et vandreservoir med nogle Lecasten i bunden. Herefter er det bare at gå i gang med plante i plantekassen. Du kan stille din plantekasse mange steder på grunden. Plantekasser er ideelle til både terrassen, indkørslen, langs huset eller hvor end du gerne vil have plantekassen til at pynte. Du kan også sagtens anvende en plantekasse indendørs hvis du vil give hjemmet et grønt pust der virkelig giver liv.

 

Plantekasse på Hjul

Alle vores plantekasser er på hjul, men vi har også et udvalg af højbede uden hjul. Med en plantekasse på hjul er det nemt at flytte rundt på plantekassen og hjulene kan altid låses når plantekassen på hjul står som den skal. På den måde er en plantekasse på hjul (eller flere) en god ide til f.eks. en terrasse hvor din plantekasse kan bruges som læhegn eller en opdeler på terrassen for at skabe forskellige miljøer. Med en plantekasse på hjul får du altså en flot og funktionel måde at indrette dit hjem med planter og blomster, hvor der er rig mulighed for at rokerer om og skabe nye indretninger. Plantekasser kan som sagt bruges mange steder, men plantekasser på hjul gør sig bedt på hårde underlag hvor hjulene ikke synker ned i. Du kan se alle vores plantekasser på hjul her.

 

Plantekasse af træ

Vores plantekasser af træ er lavet af nye og brugte traller fra byggeindustrien. Plantekasser af træ giver et meget naturligt og jordnært udtryk hvorend de står og træet står i flot kontrast til de grønne planter. Med en plantekasse af træ for du et hav af muligheder for indrette din terrasse, altan, have eller endda din stue. Plantekasser af træ kan nemlig sagtens bruges indenfor hvor træet og planterne virkelig kommer til sin ret og bryder med det traditionelle design. Du kan være sikker på at opnår et mere livligt rum med en plantekasse af træ hvis du bruger den indenfor. Men selvfølgelig bruges plantekasser af træ traditionelt set udendørs og har altid været populært til forårs og sommersæsonen. Du kan se alle vores plantekasser af træ og blive inspireret her.