Guide: Plantekasse

Inden du begybder at plante, så har vi lavet en kort video-guide hvor Palle viser og fortæller hvordan man bedst kommer i gang med vores plantekasser. Se med her under.

 Som Palle fortæller i videoen, kan du med fordel følge denne fremgangsmåde når du skal til og tage din nye plantekasse i brug.

 1. Bor min. 1-3 huller i hver side af baljen ca. 5 cm fra bunden, med et 6-8 mm bor
 2. Fyld Leca i bunden af baljen så det dækker hullerne du har boret
 3. Du kan nu gå i gang med at plante

  Skriv til os

  Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

  Palle Top
  Min passion for genbrugstræ

  Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ; men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie.

  Der skulle et stort skifte i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For lidt over 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne.

  Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler og samtidigt bevare materialernes unikke sjæl og patina. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde.

  Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt, så jeg lejede mig ind i et lille værksted, og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med efterspørgslen.

  I dag ligger virksomheden i Hasselager lidt udenfor Århus, og jeg sætter stadig ligeså stor pris på min aktive og alsidige hverdag, som da jeg startede firmaet i 2014.

  Passionerede hilsner

  Palle Top - Stifter af Kabeltromlen