Fotokonkurrence

Har du sans for boligindretning? Elsker du at tage billeder? Eller vil du bare gerne vinde 2.500 kr. til et møbel fra Kabeltromlen.dk?

Så kan du lige nu deltage i vores store foto-konkurrence. Hvis du har et af vores produkter, er alt hvad du skal gøre at tage et, eller flere, flotte og inspirerende billeder af din indretning (hvor møblet fremgår tydeligt) og sende det til Tania@kabeltromlen.dk - så deltager du i konkurrencen om at vinde et gavekort på 2.500 kr. 

Ved at deltage i konkurrencen giver du samtykke til, at vi må bruge dine billeder på vores hjemmeside, sociale medier samt andre markedsførings- og kommunikationskanaler. Man skal være 18 år for at deltage og være bosat i Danmark.

Denne konkurrence er hverken sponsoret, støttet, administreret eller associeret af Facebook eller Instagram. 

Vinderen findes d. 30. september 2023 og kontaktes direkte på mail.

Hylde af Genbrugstræ

5 GODE RÅD TIL AT TAGE ET GODT BILLEDE

Sørg for at præsentere møblet på en æstetisk tiltalende måde. Ryd op omkring møblet og fjern eventuelle forstyrrende elementer. Overvej at tilføje nogle dekorative genstande eller tilbehør, der supplerer møblet og skaber en harmonisk komposition.

Lys er afgørende for at få et godt billede. Undgå direkte, hårdt lys, da det kan skabe hårde skygger og miste detaljer. Brug i stedet naturligt lys, hvis det er muligt, og positionér møblet tæt på et vindue eller en dør, der giver en blød og jævn belysning. Hvis du fotograferer indendørs om aftenen, kan du eksperimentere med lamper og lyskilder for at skabe en hyggelig stemning.

Vælg et interessant perspektiv, der viser møblet på sin bedste måde. Prøv forskellige vinkler og eksperimenter med at tage billeder fra forskellige højder eller fra forskellige sider af møblet. Overvej også at følge den "tredjedelsregel", hvor du placerer møblet lidt uden for midten af billedet for at skabe en mere dynamisk komposition.

Vælg en passende baggrund, der komplimenterer møblet og dets stil. Undgå forstyrrende eller rodede baggrunde, der kan tage fokus væk fra møblet. Overvej at placere møblet i et miljø, der afspejler dets formål eller æstetik, f.eks. et hyggeligt stueområde eller et minimalistisk kontormiljø.

Vælg et billedformat, der bedst præsenterer møblet. Generelt er kvadratiske eller rektangulære formater mest almindelige. Efter at have taget billedet, kan du finpudse det ved at redigere kontrast, lysstyrke og farver, hvis det er nødvendigt. Vær dog forsigtig med ikke at overdrive redigeringen, da det kan få billedet til at virke unaturligt.