Produkter

Loungestol

1.999,00 DKK

✅ Unikke produkter.

✅ Bæredygtigt design.

✅ Dansk håndværk.

Produktmål

H: 76,5 cm –  B: 66 cm – D: 67 cm

Siddedybde: 59 cm – Siddehøjde: 48 cm

Kategori:

Beskrivelse

Loungestol af kabeltromle. 

Læn dig tilbage, smæk benene op og lad roen falde over dig!

 

Rustik og anderledes loungestol af kabeltromler, som passer perfekt til hyggehjørnet og kan skabe en hyggelig atmosfære i den nordiske indretning.

 

Stolen kan bruges både inde og ude.

 

Alle vores produkter er unikke og derfor kan der forekomme nuance- og størrelsesforskelle (5 cm. plus/minus).

 

OBS – Vores produkter er unikke og produceres af genbrugte kabeltromler, der slibes groft, men må forventes at fremstå rå og med en god portion patina. Variationer i træets farve må derfor også forventes. Det er derfor vigtigt, at du udspecificerer eventuelle præferencer i kommentarfeltet, når du placerer din ordre, så vil vores dygtige håndværkere forsøge af efterkomme dine ønsker efter bedste evne.

 

Udendørs loungestol

Du skal ikke komme her og fortælle mig, at solnedgangen siddende i sådan en her ikke lyder skønt. Og vi bebrejder dig ikke, for det synes vi bestemt også. Og hvis du har været inde og kigge på vores borde og kunne lide, hvad du så, kommer du til at kunne lide det her. Lige så vel, som vores borde får du her en loungestol med et rustik design, hvor du har al mulighed for at smække stængerne op, læne dig betryggende tilbage og tage en dyb indånding.

 

Hvad vores loungestol også har tilfælles med vores borde er, at de også engang har haft en helt anden funktion nemlig som kabeltromle. Derfor kan du med rette gennemføre stilen ved at lade de to komplimentere hinanden. En fællesnævner mere mellem bord og stol er, at du efter behag har muligheden for at placere stolen, hvor end det passer dig bedst. Om det er inde eller ude.

 

Vi anbefaler selvfølgelig en hvert sted. Sidst, men ikke mindst har de også det tilfælles, at hver loungestol er unik i hver udskæring. Derfor kan du opleve, at farven eller størrelsen kan variere en tand. Med det i mente, har du mulighed for at være inde over designprocessen, når du bestiller et bord. Det sker ved, at du er i stand til at udspecificere dine præferencer, når du er ved at tjekke ud i indkøbskurven, således vores kompetente håndværkere er i stand til imødekomme dine ønsker.

 

Udendørs lounge møbler

Hvis du skal give haven eller terrassen det sidste touch, som ikke bare æstetisk er lige i øjet, men også bestemt kan nydes i fulde drag, bør du kigge nærmere på vores loungestol. Når du engang har fået smidt børnene i seng, og solen er ved at give det sidste af sig selv, kan du hengive dig til denne indbydende sag i en stille stund i hjørnet. Loungestolen er perfekt til dig, som gerne vil nyde solens stråler eller en bog i stilhed.

 

Hvad du vil bruge stolen til, skal vi hos Kabeltromlen bestemt ikke diktere, men mon ikke, hvis du får dig givet hen til sådan en loungestol, kommer til at finde dig selv i den en sensommeraften med en god bog. Loungestolen har som nævnt haft en anderledes identitet i sit tidligere liv som kabeltromle. Derfor skal du bestemt ikke være nervøs, hvis ikke du får stillet den i ly, når den danske sommer viser tænder. Den kan nemlig klare lidt af hvert.