Produkter

Bord-bænkesæt til børn

3.999,00 DKK

✅ Unikke produkter.

✅ Bæredygtigt design.

✅ Dansk håndværk.

Ryd

Beskrivelse

Praktisk bord-bænkesæt til børn. Kan holde til det meste og er nemt for voksne at flytte rundt på. Perfekt til leg og som base til måltider.

Mål på bordet:                Mål på bænkene:
L: 134 cm                          L: 110 cm
D: 73 cm                           D: 36 cm
H: 60 cm                          H: 36 cm

 

  • Materialet kan variere i nuancer, slitage og type.
  • Leveringstiden er 1-2 uger.

 

OBS – Vores produkter er unikke og produceres af rustikke genbrugstraller, der slibes groft, men må forventes at fremstå rå og med en god portion patina. Der vil derfor stadig forekomme rå kanter og overflader på produktet for at bevare træets naturlige charme. Man kan eventuelt selv efterslibe produktet med korn 120 sandpapir, hvis der ønskes en helt glat finish.

 

Klodser kan med tiden falde af.

 

Udendørs møbler til børn

Hvis det er blevet tid til en pause i mellem vandballon -eller supersoakerkrigen, kan du med rette sørge for, at dine børn ikke føler sig snydt, når de voksne sidder ved deres helt nye tralle bord-bænkesæt eller kabeltromlebord.Vi har nemlig også lavet et bord-bænkesæt, så du kan møde dine børn i øjenhøjde. Det er fuldstændig magen til de voksnes, det er bare lige et par numre mindre.

 

Bordet er ret ligetil. Det hårdføre materiale kan uden problemer tage det slitage, som børn nu engang kan påføre sådan et møbel. Derudover skal du ikke være bekymret for at få hold i ryggen ved at flytte rundt på sættet, da det er ganske nemt for voksne at flytte rundt på. Og hvis bordskikken knager lidt derhjemme, og du er i gang med Emma Gades gyldne regler, kan de sagtens skubbe stolen ind, selvom at vi snakker et bord bænke-sæt.

 

Det betyder også, at når børnene er lagt i seng, og de voksne finder en skjult flaske rosé frem bagerst fra køleskabet, kan du med rette skubbe bænkene ind under bordet, så intet generer dit øje. Det er ganske enkelt en win-win. 

 

Havemøbler til børn i træ

Vores havemøbler til børn kan klare lidt af hvert. Og det skal det også gerne kunne, for når det er sommer, og vi er udenfor, må der gerne gås lidt mere til den. Du skal derfor ikke gå hen og blive urolig for om bordet kan klare alverdens tæsk, som med rette kan blive pådraget henover sommeren.Hvis det nu skulle komme til det, at bordet påfører sig lidt hak og tæsk, kan du med fordel selv efterslibe bordet med korn 120 sandpapir, så du undgår splinter hos de små. Dog kan det forventes, da der kan forekomme rå kanter for at bevare produktets rustikke, unikke og rå design og charme.

 

Bordene slibes groft, hvilket betyder, at det rustikke look kan fremstå råt og kan efterlade patina, som er et aldringstegn, der kan opstå på vores borde. Det heldige er, at der findes alverdens behandlinger for lige netop det. Hvad der gør vores udendørs borde et nøk mere unik, er at selvom naboen har et plankebord magen til, vil det ikke komme til at ligne dit.

 

For hvert et bord er som sagt lavet fra individuelle materialer, som derfor kan betyde, at bordene kan variere en smule i farve. Med det i mente, har du mulighed for at være inde over designprocessen, når du bestiller et bord. Det sker ved, at du er i stand til at udspecificere dine præferencer, når du er ved at tjekke ud i indkøbskurven, således vores kompetente håndværkere er i stand til imødekomme dine ønsker. 

Yderligere information

Type traller

Nye traller (længere levetid), Brugte patineret traller, Sort transparent