Udendørs møbler

Udendørs møbler

Lange sommeraftener, tændt grill, børnene løber rundt i haven, solen skinner, høvdingespillet er netop sat op. Måske glemmer eller negligerer vi ofte, hvor mange gode stunder og sågar minder, som vi tilegner os i haven eller på altanen. Ens hjem består af mange rum, som vi forskanser med alt muligt, som skal afspejle os selv, og med ting som gør vores hjem til et hjem. Så hvorfor så ikke erhverve os med de bedste betingelser, der hvor vi får de bedste minder? Og hvorfor ikke gøre vores hjem et nøk mere personligt og mere til et hjem, end det er i forvejen?

 

Læs mere

De utrættelige sommerdage -og aftener med vores nærmeste bør nydes på bedst mulig vis. Vores udendørs møbler sætter rammen for, at sommerfesten, krocketkampen og grillaftenen bliver et hit. Og selvom, at vi hos Kabeltromelen sætter en stor dyd i at udnytte genbrugsmaterialer i stedet for at kyle det ud, har vi alligevel valgt at kyle vores udendørs møbler ud. Godt nok bare på terrassen og på altanen. Dermed har vi sørget for, at du fremover kan nyde sommeren med god samvittighed med vores store udvalg af bæredygtige udendørs møbler.

 

Udendørs møbler til have, terrasse eller altan

Ikke nok med, at du garanteret gerne vil imponere jeres vennepar med den perfekte bøf fra grillen, så kan vi komme på én ekstra ting, som du med garanti også kan imponere med. Eller måske endda flere. Vores portefølje af rustikke udendørs møbler, baseret på genbrugsmaterialer, vil med sikkerhed kaste et kompliment eller to af sig, når familien eller vennerne lægger vej forbi.

Det vi har gjort, er at vi har taget nogle materialer, som uomtvisteligt havde talt sine sidste dage og givet det en ny livline. At vi har pustet et nyt liv i, hvad der engang var en kabeltromle, lægger sig i fint tråd med den frembrusende grønne omstilling, som vi bestemt værner om. Og selvom, at vi er hoppet på den bæredygtige bandwagon, så behøves man bestemt ikke at have haft Gretha Thunberg til at sparke døren ind derhjemme, før at man, med selvfølgelighed, kan erhverve sig en af vores mange udendørs møbler.

 

Vores  sortiment af udendørs møbler består af en loungestol, spiseborde, planteborde, og et bordbænkesæt til både store og små. Alt sammen er enten lavet på tralle, tidligere kabeltromler eller gamle støbeformer med armeneringsjernben. Så I fanger formentlig ideen bag vores udendørs møbler; Var det meningen det skulle ud? Tager vi det ind, og stiller det ud.

Vis mindre

Showing 1–12 of 20 results