Plantekasser & Højbede

Plantekasser & Højbede

Står din terrasse eller have og mangler et eller andet? Måske du ikke helt kan sætte finger på, hvad det lige er. Vi kan ikke love, at det lige er en plantekasse, men ikke desto mindre har kassen sådan en effekt, når udendørs arealet trænger til en kærlig hånd. Vi kan tilbyde flotte plantekasser lavet på traller, hvor du kan plante krydderurter, blomster og bær.

Læs mere

Har du eventuelt haft lidt svært ved at imponere svigermor, din flirt eller venneparet, kan du med garanti gøre dig bemærket, hvis du anbringer krydderurter eller bær direkte på spisebordet fra plantekassen. Vi anbefaler selvfølgelig, at de får et lille skyl først. Trallerne, som er brugt, er importeret fra diverse byggepladser, hvilket betyder, at du måske kan spore nogle maler -eller cementrester. Produkterne er unikke, og derfor findes der ikke nogen magen til netop din plantekasse. Og selvom, at der skulle forekomme lidt skønhedspletter, har vi nu valgt at kalde dem for charmepletter. Vi har i vores sortiment to forskellige tralle plantekasser. En bred og en smal. Den smalle måler:

B: 29 cm.

H: 43 cm.

Og den brede måler: 

B: 50 cm.

H: 43 cm.

Plantekasse udendørs

Vores plantekasser passer perfekt til det udendørs areal, hvis du føler, at farvenuancerne trænger til et nøk op ad. Vores kasser er forskanset og beklædt med fiberdug. Fiberdug bruges således, at det eneste der begynder at gro i din plantekasse, er det du har plantet. Fiberdug er nemlig med til at holde alverdens ukrudt væk. Du kan med ro i sindet, og uden besvær plante det som hjertet begærer, uden du skal bekymre dig og padderokker, skvalderkål og mælkebøtter. Og skulle der nu mirakuløst snige sig en ubuden gæst i ly af natten i form af ukrudt, kan du med plantekassen undgå at få beskidte knæ, hvis ikke du er ferm med grønne fingre. Plantekassen er udstyret med hjul. Derfor er du i stand til let at flytte rundt og dekorere haven eller terrassen, som du ønsker. Fantasien sætter ingen grænser. 

Plantekasser i træ

Vi vil endelig ikke blæse dig bagover i stolen, alt imens du sidder og læser, men vi kan lige så godt italesætte elefanten i rummet, men traller er træ. Derfor kan der forekomme platina på vores plantekasser, som er et aldringstegn. Det kan du snildt behandle, og der findes alverdens behandlinger hertil. Så lad det endelig ikke skræmme dig, for det er blot naturens gang. Og det er der bestemt noget charme ved. Vi kalder det ikke for skønhedspletter, men bare skønhed. Vi værner om naturen, og hvad end den bringer med sig, favner vi. 

Højbede i træ

Højbede er en vældig populær metode, hvorpå du nemt er i stand til at dyrke en helt masse grøntsager, blomster og krydderurter. Med Kabeltromlen’s højbede i træ kan du forskanse og beskytte dine planter, blomster og andet grønt i mod ubudne gæster i form af snegle, som er som en tyv i nattens ly. Du kan med rette anvende højbedet af genbrugsmateriale i køkkenhaven og gå all-in på den bæredygtige livsstil. Og så kan vi forsikre, at ingen har noget på dig i forhold til den grønne omstilling. I højbede tørrer jorden hurtigere op, og det betyder, at du kan arbejde i den hurtigere, og dermed lange en hel del ærter over bordet, når sommeren indtræffer sig. Og det giver bestemt billige point i bogen. Vores højbed er som sagt lavet af genbrugstræ, og derfor vil du med hvert et bed kunne lokalisere små forskelligheder, hvilket gør netop dit bed en my mere unik. Og du skal bestemt ikke være urolig for, om din træbed holder en sæson eller to. Godt nok kræver det lidt vedligeholdelse, men når du har set dig ud af det, har du dit bed mange år ud i fremtiden. 

Højbede kasser

Vores højbede kasser har et rustikt design, som med garanti vil tilføje et strejf af naturlig farve til dit udendørs areal. Som alle vores andre produkter, er vores kasser lavet af genbrugsmaterialer, så du bare kan plante løs med samvittigheden i behold. Du kan med vores højbede kasser hurtigt og nemt komme til dine planterier. Kasserne har som sagt haft et liv før dette, hvilket også betyder, at designet vil variere fra andre magen til. Men hvorfor også have noget andre har? Din højbede kasse er helt unik og helt din egen, og den skal, med vejrets velsignelse, sikkert medbringe en masse grønt, som du får glæde af. 

Vis mindre

Showing all 3 results