Blomsterkasser

Blomsterkasser

Når det først er blevet sommer, kan du lige så vel godt favne årstiden og tage det hele ind. Og en ting som skriger sommer, er at blomster og bede viser sig fra sin bedste side og er sprunget ud. Og netop dét, køber vi ind på. For at lade haven pryde et nøk mere, kan du med en blomsterkasse sætte prikken over i’et.

Læs mere

 

Blomsterkasser er med til at pynte din have, men er også praktisk på en og samme tid. De kan nemlig favne både urter og blomster, og kan bruges på både terrassen og i haven. Vores blomsterkasser er ret smarte. De er nemlig mobile. Blomsterkasser med hjul gør, at du nemt og hurtigt er i stand til at indrette din have efter behag, som gør oplevelsen meget mere fleksibel. Derudover har du også muligheden for at passe og pleje dine blomster ved at flytte planterne mellem skygge og sol, og der hvor du får mest glæde af dem i øjeblikket. Og skulle I være to eller flere, som er uenige om dekorationen i blomsterkassen, kan I stå for hvert jeres lille have blomsterprojekt.

 

Blomsterkasser udendørs

Med en udendørs blomsterkasse kan du danne din egen lille oase. Om du har blomster eller køkkenhave på hjernen, eller begge dele, kan du med vores blomsterkasser udleve din drøm om mere grønne fingre. Det kan være, at din oase skal prydes med alverdens farver og frugtbarhed.

 

Det kan også være, at du vil pifte din urtedressing eller pesto med lidt kryderurter, som du selv har dyrket. Og tro mig. Det vil imponere dine gæster, hvis du skubber stolen tilbage, går over til din blomsterkasse og klipper til persille af til maden. Derudover er blomsterkassen også en fremragende substitut til dig, som ikke er vild med at få jord under neglene, og med lethed vil være i stand til at plante og dekorere.

 

Blomsterkassen er på hjul, og derfor kan du flytte rundt efter bedste evne. Så synes du, at kassen står godt til højre side af altanen eller terrassen den ene dag og venstre den anden, kan du med lethed flytte og dreje på blomsterkassen. Kassen er bygget på genbrugstraller, så du kan med god samvittighed plante dine egne urter på en særdeles bæredygtig vis.

 

Blomsterkasserne slibes groft, hvilket betyder, at det rustikke look kan fremstå råt og kan efterlade patina, som er et aldringstegn, der kan opstå på vores produkter. Det findes der heldigvis beskyttelse i mod. Hvis du skulle være bange for, om det er for meget at efterligne venneparets kasse, hvor du først lagde øjne på sådan en, kan vi fortælle, at hver en kasse er unik grundet forskelligheden i den brugte tralle. Derfor kan nuancen variere, hvilket betyder, at hvis du har præferencer hertil, kan du underrette os, og vi vil med al kløgt efterleve dit ønske.

Vis mindre

Showing all 4 results