Haveborde

Kabeltromle haveborde

Med Kabeltromlen’s haveborde af træ får du et unikt møbel ude på din terrasse eller altan, da det er lavet af genbrugstræ. På den måde bliver der pustet nyt liv i et gammel materiale, som måske bare skulle være kasseret. Der bliver lavet haveborde af kabeltromle, hvilket skaber et helt specielt og industrielt look, som ikke ret mange andre har. En lille fed detajle, som ingen andre haveborde har, er indbygget bål. Det vil altså sige, at du kan sidde rundt om kabeltromlen og hygge med familien en sen sommeraften. Det skaber nærvær og varme på de lidt kolde aftener, hvor familien er samlet for at grille skumfiduser eller snobrød.

 

Læs mere

Der bliver lavet haveborde af kabeltromle, hvilket skaber et helt specielt og industrielt look, som ikke ret mange andre har. En lille fed detajle, som ingen andre haveborde har, er indbygget bål. Det vil altså sige, at du kan sidde rundt om kabeltromlen og hygge med familien en sen sommeraften. Det skaber nærvær og varme på de lidt kolde aftener, hvor familien er samlet for at grille skumfiduser eller snobrød.

 

Udendørs borde med rustik design

Vores sortiment består af to klassiske spiseborde og et bord-bænkesæt til børn og voksne. Alle borde har et unikt design, som differentierer sig fra hinanden, hvilket også betyder, at der er lidt for hver en smag. Fællesnævneren for alle vores borde er deres rustikke og kompromisløse design, som er gennemgående for alle vores produkter. Hvad der gør vores produkter så unikke er, at formlen for bordene er den samme, men hver kabeltromle eller tidligere støbeform varierer. Bordene slibes groft, hvilket betyder, at det rustikke look kan fremstå råt og kan efterlade patina, som er et aldringstegn, der kan opstå på vores borde. Det heldige er, at der findes alverdens behandling for lige netop det.

 

Hvad der gør vores udendørs borde et nøk mere unik, er at selvom naboen har et plankebord magen til, vil det ikke komme til at ligne dit. For hvert et bord er som sagt lavet fra individuelle materialer, som derfor betyder, at bordene kan variere en smule i farve. Med det i mente, har du mulighed for at være inde over designprocessen, når du bestiller et bord. Det sker ved, at du er i stand til at udspecificere dine præferencer, når du er ved at tjekke ud i indkøbskurven, således vores kompetente håndværkere er i stand til imødekomme dine ønsker. Så kan naboen ikke helt kalde dig for efteraber alligevel. 

 

Haveborde i træ

En af vores to borde er et unikt spisebord eller havebord af gammel støbeform med armeringsjernben, som kan bruges både inde og ude. Bordet er slebet og ubehandlet og indbyder til mange hyggelige stunder. Når vi skriver, at det både er et spisebord og havebord, er det selvfølgelig fordi, at vi mener, at du skal have et både udenfor og indenfor. Se, det er det, vi kalder for en gennemført stil. Hvad vi egentlig prøver at sige, er at du sagtens kan placere denne model lige efter behov, om det er enten inde eller ude.

 

Som sagt er bordet lavet af en gammel støbeform med armeringsjernben. Med armeringsjernbenene skal du ikke skænke bordets velbefindende et tanke, hvis den danske sommer viser sig fra sin værste side. For Ameringsjern, som også er kendt som kamstål bruges blandt andet som forstærkning af konstruktioner, eller når der støbes beton. Derfor har du et bundsolidt bord, der kan stå i mod det meste. Og hvis børnelegene skal tages fra græsset i haven til terrassebordet, kan vi med spisebord/havebord af kabeltromle med armeringsben, anbefale Lancelot og ridderne ved det runde bord. Bordet er et rundt, flot, groftslebet spisebord, som med førnævnte kan benyttes både inde eller ude. Spisebordet indbyder til hygge og samvær, hvor alle kan se hinanden i øjnene. Bon appetit og skål til ridderne af det runde bord!

Vis mindre

Showing all 6 results