Havemøbler

Tralle havemøbler

Kabeltromlen har et stort udvalg af rustikke tralle havemøbler, som er lavet af genbrugsmaterialer. Ved brugen af genbrugsmaterialer, når man bygger tralle havemøbler, udnytter man naturens rå materialer til fulde. Tanken om at puste nyt liv i eksempelvis en tidligere kabeltromle skaber stor værdi og går fint i tråd med den grønne omstilling. Kabeltromlen har fine tralle planteborde og plantekasser, som kan bruges til at udstille dine flotte planter og nipsting. Tralle havemøbler kan blandt være med til at skabe en hyggelig atmosfære ude på terrassen, hvor man skal sidde og hygge med familien.

Læs mere

Hvis du mangler et rustikt spisebord, har Kabeltromlen også et unikt og rustikt spisebord, som kan bruges både indendørs og udendørs. Så hvis du er på udkig efter stort eller småt til haven, kan vi stensikkert dække dig ind. Det eneste sommeren skal medbringe er solen, så klarer vi resten. Vores havemøbler har alle en unik baggrund, og derfor kan det ventes, at du støder på skønhedspletter eller varierende nuancer i træet. Dog betragter vi det som værende en del af naturens gang og charme. Vores produkter er, som vi kan lide dem nemlig rustikke og rå, så tiden gør kun gode ting i vores optik.

Tralle havemøbler

Hvis du skulle være i tvivl, så sætter vi stort ind på møbler i genbrugstræ. Dog finder du os ikke ude i skoven, hvor vi hygger skoven i smadrer for at producere vores havemøbler.

Alle vores rustikke tralle havemøbler er produceret af genbrugsmateriale, om så det omhandler tidligere kabeltromler eller gamle støbeformer. Hvis det har mistet livet, giver vi det et nyt. Vores havemøbler er for jer, som ønsker et råt og rustik udendørs areal, som skiller sig ud. Og skulle det nu vise sig, at naboen eller venneparet også har erhvervet sig vores produkter, kan du hæfte dig ved, at ingen af vores havemøbler, eller andre produkter, er komplet ens.

Vores genbrugsmateriale har haft et andet liv førhen, og derfor har materialet også forskellig baggrund og historie. Trods muligheden for varierende nuancer i vores havemøbler, kan vi forsikre dig om, at kvaliteten og designet intet fejler, for vi behandler alle de forskellige genbrugsmaterialer ens. Tralle havemøbler i træ kræver en tand mere vedligeholdelse end andre havemøbler med anderledes materialer. Dog holder tralle havemøbler i mange år, hvis du jævnligt vedligeholder dem. Således kan du være forenelig med dine havemøbler langt ud i fremtiden uden at skulle grave dybt i lommerne år efter år.

Vis mindre

Showing 1–12 of 16 results