Skulle det ske, at du ønsker at gøre brug af vores fortrydelsesret eller reklamere over et produkt, og derfor skal returnere en varer, så er vi her for dig.

 

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 30 dages fortrydelsesret efter du har modtaget varen, hvor du kan returnere produktet og blive fuldt refunderet. Fortrydelsesretten gælder ikke ordrer produceret på specialmål.

Der er tre muligheder for at returnere en vare:

1. Ved brug af din fortrydelsesret opkræver vi et gebyr for returfragten. Hvis en vare skal sendes tilbage til os, kan vi hjælpe dig med at booke en afhentning hos vores fragtfirma, der efterfølgende afhenter produktet på en aftalt dag. Vi beder blot dig om at pakke produktet forsvarligt ind, så det kan modstå vind og vejr.

2. Ønsker du hellere selv at booke fragten, er det også en mulighed. Kabeltromlen dækker ikke gebyret for returfragten.

3. Du har selvfølgelig også mulighed for selv at levere varen tilbage til vores Showroom på Hovvejen 148, 8361 Hasselager.

   

  Reklamationsret

  Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for fejl, materiale og fabrikation. Dog tager vi følgende forbehold:

  Vi ønsker at bevare patina i et råt og rustikt look. Derfor grov sliber vi vores møbler. Du kan derfor sagtens finde en splint. Det beder vi dig justere med et stykke sandpapir på ubehandlet træ om nødvendigt.

  Træet er et levende produkt og bliver ved med at kunne bevæge sig. Ligesom møblerne kan patinere yderligere over tid.

  Vi arbejder med genbrugsmaterialer, og der er derfor ikke to møbler, der er ens. Der kan være forskel på, hvor mange huller, riller, hak og revner, der er i kabeltromleplader, traller og genbrugsbrædder.

  Hvis du bruger møblet udendørs, kan møblet afgive rust, da der er ubehandlede skruer, søm og gevindstænger i træet.

  Bordpladen er monteret på jernstel, som kan afgive rust ved udendørs brug.
  Et ubehandlet møbel vil have godt af at blive efterbehandlet med f.eks. med en almindelig træbeskyttelse, hvis det skal bruges udendørs.

  Lak lukker træets overflade og gør det muligt at aftørre, men produktet kan få brugsspor og ridser over tid.

  Selvom produktet er behandlet med overfladebehandlinger, må det ikke forventes, at møblet er glat som et laminat møbel.

  Der er ingen reklamationsret på Limited Edition-produkter.

  Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Kabeltromlen i rimelig tid efter varens modtagelse. Max. to måneder anses som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.

  Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
  Kabeltromlen dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.